Снимка: VIP Brother

Дразнещата всички Людмила Захажаева си намери майстора във VIP Brother. След като опита да изкара извън нерви Тачо и да го накара да й посегне, за да си загуби хонорара, съпругът на Жени предприе изненадваща соцатака. Соц, защото е характерна за тийнейджърските времена по детските лагери.

Тачо реши вместо с шамари да си отмъсти с фекалии. Той събра изпражненията на кучето на Вулеви - Исай, и видимо доволен ги сложи под юргана в кревата на семейството. Майката и дъщерята усетиха неприятната миризма, но решиха, че е от рибна консерва и си легнаха в мръсното легло. На другата сутрин все пак видяха, че това са кучешки екскременти, но тепърва ще стане ясна тяхната реакция. Засега те удържаха нервите в името на бъдещо отмъщение.

Коментаторите от Домсъвета останаха без думи от факта, че Албена и Людмила кротко си заспаха, въпреки изпражненията на чаршафите и дадоха пореден тласък на мнението, че нещо не е наред с хигиената на Вулеви.

Снощи бяха излъчени и поредните номинирани, като съквартирантите останаха неприятно изненадани, че техният вот беше излъчен на живо пред всички останали.

След загубената номинационна игра директно в борбата за оцеляване бе пратен капитанът на загубилия отбор Wosh МС. Компания ще му правят най-недолюбваната в къщата - Албена Вулева, както и Камелия Воче, Зорница Линдарева и Влади Въргала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase